Hanya Dengan Percubaan SPM Anda Boleh Belajar Ke Luar Negara

Anda ingin tamatkan pengajian dengan cepat? Kami ada jalan yang sesuai untuk anda!

Siapa kata anda boleh bazirkan masa menunggu keputusan SPM tanpa berbuat apa-apa? Apa kata anda jadikan masa menunggu keputusan SPM itu untuk menyambung terus pengajian anda di peringkat universiti?

Ya, betul! Tidak perlu menunggu keputusan SPM untuk menyambung pelajaran di universiti! Bukan sahaja dapat menyambung pelajaran dahulu berbanding rakan-rakan anda bahkan dapat menjadi graduan universiti terkemuka luar negara lagi!

Kini, sambung pengajian ke luar negara lebih mudah. Hanya menggunakan keputusan Percubaan SPM! Kedengaran seperti tidak masuk akal, namun inilah faktanya! Adik-adik hanya perlukan keputusan percubaan SPM sahaja.

Namun begitu, tidak dapat dinafikan, cabaran dalam menggengam sijil SPM bukan mudah, ditambah dengan cuaca yang tidak menentu, kadang hujan lebat sehingga banjir, kadang panas seperti di Mesir. Diharapkan agar adik-adik dapat menjawab setiap kertas peperiksaan dalam keadaan bersedia dan tenang.

Terdapat juga pelbagai tempat yang menarik di Rudia. Sumber foto: airpano.com

Ramai yang masih tidak tahu bahawa keputusan Pra-Percubaan juga mampu membawa anda ke menara gading. Bagi adik-adik yang terus ingin menempah pengajian ke luar negara, boleh sahaja gunakan keputusan percubaan ini. Jika sebelum ini, ramai pelajar sekolah menengah menunggu keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sebagai tiket memasuki universiti.

Pelik tapi benar!

Antara pengajian yang disediakan didalam bidang perubatan. Sumber foto: Daulah Educonsult.

Bagi pelajar yang ingin menyambung pengajian ke luar negara, adik-adik hanya perlukan keputusan percubaan SPM sebagai langakah pertama “menempah” tempat ke univesiti lur negara. Tidak dapat dinafikan, dengan jadual peperiksaan SPM yang masih berjalan, pasti adik-adik sudah memasang impian untuk belajar di univesiti luar negara.

Jadi, kami sediakan penyelesaian kepada adik-adik. Bagi yang memasang impian belajar dalam bidang perubatan, boleh terus layari Daulah Educonsult. Kini sambung belajar ke luar negara lebih mudah. Hanya menggunakan keputusan percubaan SPM, Daulah Educonsult akan membantu anda dari setiap aspek. 

Tak nak tunggu keputusan sebenar SPM keluar? Nak terus sambung belajar?

Sila tekan link ini untuk terus mendaftar https://goo.gl/fsngfd

atau terus hubungi : http://wa.me/60199439419

Daulah Educonsult kini membuka kemasukan belajar ke luar negara bagi sesi 2019. Sumber foto: Daulah Educonsult

Daulah Educonsult kini membuka kemasukan belajar di Rusia dalam bidang perubatan. Bagi adik-adik yang berminat untuk menyambung pengajian ke sini. Boleh ketahui syarat kemasukan di SINI. Kepakaran dalam bidang perubatan amatlah diperlukan di Malaysia.

About admin

mm

Check Also

KEMASUKAN SEPTEMBER 2020- BAGI BIDANG PENGURUSAN PERNIAGAAN ANTARABANGSA

KEMASUKAN SEPTEMBER 2020✓BAGI BIDANG PENGURUSAN PERNIAGAAN ANTARABANGSA . Anda berminat untuk menyambung pengajian di peringkat …