Nak Belajar Di Rusia? Tawaran Masih Dibuka Hingga Februari 2019!

Bagi pelajar yang berminat untuk menyambung pengajian ke luar negara, inilah masanya!  Kami akan mencadangkan antara universiti yang terbaik khas buat anda.

Terkini, Daulah Educonsult telah menawarkan kemasukan belajar di Rusia pada tahun hadapan. Bagi pelajar yang ingin menyambung dalam bidang perubatan, anda layak memohon dalam bidang ini dengan hanya menggunakan keputusan percubaan SPM 2018 mahupun keputusan peperiksaan SPM yang lepas.

Sambung Ijazah di luar negara merupakan pengalaman yang tidak dapat dilupakan oleh pelajar. Bagi pelajar lepasan asasi, matrikulasi, A-Level, Diploma mahupun setaraf juga masih boleh memohon bagi melanjutkan pengajian ke luar negara khususnya dalam bidang perubatan.

‘First come, First Serve’!

Bagi anda yang berminat untuk menyambung pengajian ke luar negara, tawaran adalah terhad. Pihak Daulah Educonsult kini hanya membuka tempat hanya untuk 20 pelajar sahaja! Jadi tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang ini bagi menyambung pengajian ke lebih tinggi.

Sumber ihsan video dari:Dr.M.T.Chahine Rectorate Advisor of KSMU

Kursk State Medical University (KSMU) merupakan sebuah universiti terbaik di Rusia. Universiti ini mula ditubuhkan pada 1935 dan merupakan 10 universiti yang terbaik di Rusia.

Universiti juga menawarkan pelbagai bidang dan tidak terkecuali bidang perubatan. Kemudahan seperti asrama juga turut disediakan buat pelajar Malaysia. Bagi yang beragama Islam, makanan Halal juga mudah didapati kerana mudah didapati di sekitar kampus.

Panorama Ruisa pada waktu malam. Sumber foto: Air France

Terdapat juga pelbagai tempat menarik jika anda ingin bercuti bersama rakan kuliah, mahupun mengisi masa lapang. Antara tempat menarik yang terdapat di sana ialah St. Petersburg, Moscow, Kazan, Yekaterinbug, Irkutsk dan banyak lagi.

Pelbagai kemudahan yang disediakan oleh KSMU. Sumber foto: KSMU Faculties.

Sambung pengajian ke KSMU kini adalah satu pilihan yang tepat. Bagi pelajar yang berminat untuk tahu dengan lebih lanjut, di sini kami sertakan maklumat lanjut mengenai Rusia serta universiti KSMU. Tawaran masih dibuka namun terhad kepada 20 orang pelajar sahaja.

About admin

mm

Check Also

[ Ucapan awal sempena Raya Cina esok hari 🎊🎊🎊]

Hi salam dan salam sejahtera buat semua, tidak kira bangsa Melayu, Cina, India atau lain-lain …