fbpx

Pengajian Luar Negara Sesi 2019

Anda terlepas peluang menyambung pengajian di dalam negara? Masih mencari tempat untuk menyambung pengajian tetapi masih buntu? Anda berminat dengan bidang tertentu tetapi sukar mendapatkan tempat di universiti-universiti tempatan kerana keputusan yang kurang baik?

BERITA BAIK! Daulah Educonsult boleh membantu anda dalam memberikan khidmat nasihat secara percuma mengenai bidang pengajian yang bersesuaian dengan anda dan khidmat nasihat tersebut akan disusuli dengan perkhidmatan pendaftaran dan penempatan di institusi yang telah dipilih.

Terbuka kepada pelajar Lepasan SPM, STPM, Asasi, Matrikulasi & Diploma. Anda sudah boleh mula membuat permohonan bagi kemasukan sesi 2019.

Apa yang bermain di fikiran anda semua sekarang?

“Boleh ke kalau saya nak daftar tapi saya lepasan SPM yang sedang menunggu keputusan?”

 SUDAH SEMESTINYA YA ! Keputusan Percubaan SPM juga boleh digunakan untuk permohonan di Rusia.

“Keputusan saya tak begitu memberangsangkan boleh ke nak daftar ni?”

Boleh saja! Apa sekalipun keputusan anda kami boleh bantu!.

“Saya ada baca yang lepas spm boleh terus degree. Betul ke?”

Ya sudah semestinya betul!  fuh siapa je yang taknak kan?

“Saya tak tahu nak bidang apa dan di negara mana. Awak boleh bantu ke?”

Kami mengalu-alukan kedatangan anda untuk menggunakan khidmat konsultasi kami yang diberikan secara percuma sahaja!

Daulah Educonsult menawarkan pilihan negara terbaik untuk anda dalam bidang yang menjadi pilihan dan impian ramai pelajar. Sudah tentunya universiti diiktiraf oleh badan-badan professional seperti JPA, MQA, MMC, MDC, MVC, dan sebagainya. 

Jika anda ingin tahu syarat permohonannya sila scroll ke bawah!!!

Antara negara dan bidang yang di tawarkan

  1. Rusia

2. Poland                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

3. Indonesia

Berikut merupakan Syarat kelayakan untuk sambung belajar di luar negara:

  • SPM minimum B dalam subjek sains
  • Matriks/Asasi/ STPM Cgpa perlu sekurang-kurangnya 3.00 dalam semua subjek sains

*ps: jika di bawah minimum requirement, boleh consult dahulu dengan kami. Mudah bukan!!

“Wah macam tu je syaratnya? saya rasa saya LAYAK. Bak kata orang, peluang jangan lepaskan. Tapi, macam mana proses selepas ni? Nak daftar dengan siapa? Saya tak reti la admin nak daftar sendiri”

Jangan risau, dengan Daulah, urusan pendaftaran sehinggalah penginapan akan diuruskan 100%. Jadi tunggu apa lagi, rebut peluang anda dengan mendaftar secara online sekarang

Jadi tunggu apa lagi? Kami boleh bantu anda untuk mendapatkan tempat di universiti dalam bidang yang diminati berdasarkan keputusan akademik anda. Jika berminat, anda boleh membuat pra-daftar di link https://bit.ly/2sRqxVg

About admin

mm

Check Also

Peluang Melanjutkan Pengajian Di Universiti Timur Tengah Sesi 2020

  [PELUANG MELANJUTKAN PENGAJIAN DI UNIVERSITI TIMUR TENGAH BAGI LEPASAN SPM & STAM – SESI …

2 comments