Permohonan ke Kursk State Medical University, Rusia intake February 2020 kini dibuka!

Anda mempunyai cita-cita untuk menyambung pengajian di luar negara dalam bidang perubatan? Jika jawapannya YA, Ini berita baik untuk anda.

Peluang ini masih dibuka bagi pelajar lepasan SPM, IGCSE, Asasi, STPM, MATRIK, A-Level, DIPLOMA atau Setaraf.

Di Kursk State Medical University merupakan pilihan yang terbaik bagi bidang perubatan. Hal ini kerana, bidang perubatan di university ini diiktiraf oleh MQA, JPA, MMC di Malaysia.

Tahukah anda?

Kursk State Medical University terletak di bandar Kursk anggaran 5-7jam dari bandar Moscow. Ia bukanlah perkampungan kecil atau terpencil. Boleh dikira bandar kecil.

Keselematannya juga terjamin,Pelajar akan menginap di kawasan berdekatan universiti di mana hostelnya hanya 5 minit dari universiti dan di hostel ada pengawasan cctv dan penjaga.

Antara banyak university yang kami tawarkan, Kursk State Medical University sahaja yang telah lock currency ke Ringgit Malaysia, jika ada kenaikan atau penurunan dari segi mata wang, Yuran adalah tetap dan tiada perubahan berbanding university lain yang mengikut currency semasa.

Ayuh! Daftar segera. Intake TERAKHIR bagi tahun 2019 ini, hanya pada bulan September. Dan ia MASIH DIBUKA!

Bagi Anda Yang Ingin ketahui DENGAN lebih lanjut tentang cara permohonan boleh hubungi atau whatsapp kami melalui nombor yang tertera di bawah: 

📱Puan Janna- 0196403977

Alamat pejabat: 
No 1-19, Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur

About admin

mm

Check Also

PELUANG SAMBUNG BELAJAR BAGI SESI KEMASUKAN OKTOBER DAN NOVEMBER 2020. (PRA PERUBATAN & IJAZAH SARJANA MUDA PERUBATAN)

Anda merupakan seorang pelajar lepasan SPM/IGCSE/O-LEVEL/ASASI/MATRIKULASI/DIPLOMA/A-LEVEL/IB @ SETARAF? Daulah Educonsult sedia membantu anda! Permohonan untuk …