Tawaran Terbuka Bagi Bidang Perubatan Di KSMU Sesi Feb 2020

KENALI KURSK STATE MEDICAL UNIVERSITY

KSMU ditubuhkan pada 7 Februari 1935 dan ia berada di kedudukan 10 universiti perubatan terbaik di Rusia. Antara pencapaian yang dikagumi adalah KSMU merupakan university di Rusia yang pertama menawarkan program latihan perubatan dalam Bahasa Inggeris. Di dalam bangunan KSMU tersebut terdapat Institut Pengajian Perubatan Ecological,Poliklinik Diagnostik dan Institut Perubatan.

Kursk State Medical University (KSMU) menawarkan program:

✅1. Perubatan (MBBS)
✅2. Pra Perubatan

Bidang Perubatan dibuka khas kepada pelajar lepasan Matriks/Asasi/STPM/A-level/IB/Diploma @ setaraf dan bagi lepasan SPM/IGCSE/O-Level anda akan bermula dengan Pra Perubatan terlebih dahulu sebelum ke peringkat Ijazah Sarjana Muda Perubatan.

👉Makluman penting, dengan result TRIAL SPM 2019 juga anda sudah boleh mendaftar bagi melanjutkan pengajian Pra-Perubatan di KSMU. Wow, betul ke ni dengan TRIAL SPM dah boleh memohon?

YA BETUL! Ayuh, segera daftarkan nama anda untuk mendapatkan seat kemasukan tahun depan sebelum kuota penuh. SEAT ADALAH TERHAD!

TERUSKAN MEMBACA! 

✅Kursk State Medical Universiti merupakan antara 10 universiti terbaik di Rusia bagi bidang Perubatan. Bidang perubatan di universiti ini diiktiraf penuh oleh WHO, KPT, MQA, JPA dan MMC di Malaysia.

Antara banyak universiti yang kami tawarkan, Kursk State Medical University sahaja yang telah lock yuran pengajian ke Ringgit Malaysia, jika ada kenaikan atau penurunan dari segi mata wang❓ Yuran adalah tetap dan tiada perubahan berbanding universiti lain.💯

🔗15 Pelajar Terawal akan mendapat  ‘WHITE LAB COAT‘ & ‘TEXT BOOKSECARA PERCUMA.

Berminat❓🤩 Ayuh daftar segera bersama Daulah Educonsult. Konsultasi adalah PERCUMA.

Hubungi talian hotline 0392851322 untuk info pantas atau boleh ke talian :-
Konsultan Pendidikan : 0196403977 (Pn Janna)
Customer service 1 :0189624322
Customer service 2 :0182429322
Konsultan Utama : 0132090322 (Tuan Syed)

 

About admin

mm

Check Also

Jom Belajar Luar Negara Bersama Daulah Educonsult

Memang tidak dapat dinafikan, ramai pelajar yang ingin belajar di luar negara tetapi masih buntu …