Skop Sebenar Bidang Gerontologi di Kursk State Medical University ?

Apa itu bidang Gerentologi/Social work?

Mesti anda tertanya-tanya bidang Gerontology itu bagaimana? Bukan Kursk State Medical University, hanya boleh memohon doktor perubatan sahaja? bidang Gerontolgy samada ia meliputi doktor perubatan juga atau pengkaji ubat ubatan atau sebagainya.

 

Usah pening pening lagi! Daulah Educonsult akan menerangkan secara jelas apa itu bidang Gerontolgy yang baharu sahaja ditawarkan oleh Kursk State Medical di Rusia selain menaawarkan bidang perubatan.

Bidang gerontologi perubatan merupakan penyelidikan tentang penyakit dan hilang upaya yang dikaitkan dengan penuaan dan masalah yang dihadapi oleh orang tua/warga emas), Ia memfokuskan kepada perkhidmatan penjagaan warga tua atau warga emas dari segi fizikal, psikologi dan sosial.

 

Kelebihan memilih bidang Ger0ntologi/social work

Anda akan dilatih oleh tenaga pengajar berlesen dan berkualiti.
dapat mengetahui ilmu dalam proses penuaan dan prinsip penjagaan orang tua
 Didedahkan dengan tahap keupayaan fungsi dan kognitif
4 tahun tempoh pengajian
 Diiktiraf oleh MQA, KPT,JPA dan MMC.

Siapa yang layak memohon?

Pelajar lepasan Matriks/Asasi/STPM/A-level/IB/Diploma @ setaraf dan bagi lepasan SPM/IGCSE/O-Level anda akan bermula dengan Pra universiti terlebih dahulu sebelum

Untuk maklumat lanjut mengenai pendaftaran di Universiti ini anda boleh kunjungi laman web www.daulahmedic.com.

Daulah Educonsult Sdn Bhd antara platform yang boleh anda percayai dan merupakan AGENT terbaik yang boleh menguruskan dan membantu anda untuk mendapatkan tawaran belajar ke universiti ini.

Sekiranya anda berminat, boleh lakukan pendaftaran bersama Daulah Educonsult. Anda juga boleh jalani sesi konsultasi yang dilakukan secara percuma.

Rujukan penuh mengenai tawaran belajar ke luar negara boleh terus ke laman web daulahmedic.com. Hubungi talian hotline 0392851322 untuk info pantas atau boleh ke talian :- Customer service 1 :0189624322 Customer service 2 :0182429322 Konsultan Utama : 0132090322 (Tuan Syed) Konsultan Pendidikan : 01126049599 (Cik Karmila)

About admin

mm

Check Also

PROGRAM MADRASAH DAULAH & MAAHAD BUUTH (SESI Disember 2020)

Tanpa sijil SPM/STAM DAFTAR SEKARANG!! TERHAD KEPADA 10 ORANG SAHAJA Ingin menuntut ilmu agama dan …